AcuMap Akupunktúrás Ponttérképek Mobiltelefonra

Szeretné akupunktúrás ponttérképét mindig magánál tudni?
Szeretné, ha egy pontot pillanatok alatt ki tudna keresni neve, leírása vagy elhelyezkedése alapján?
Használja ki mobiltelefonja képességeit és válassza a MINEL Kft. egyedülálló AcuMap termékeit!
A MINEL Kft. elkészítette és most ingyen bocsátja az érdeklődők rendelkezésére mobiltelefonon és tableten működő interaktív akupunktúrás ponttérképét.

Fő funkciók

Hozzáférhető térkép alkalmazások

A térkép nevére kattintva részletesebb információt kaphat az adott térképről.
Térkép névTámogatott rendszerTérkép leírás
AcuMap EAVJava, Symbian, AndroidElektroakupunktúrás ponttérkép Dr. Reinhold Voll szerinti mérésekhez
AcuMap EARJava, SymbianFülakupunktúrás ponttérkép

Támogatott telefonok, tabletek

Immáron ingyen elérhető AcuMap térképeink közül az AcuMap EAV Voll-féle diagnosztikai térkép Androidos készülékeken is elérhető. A program a Google Play áruházból is letölthető. Mindkét térképünk használható hagyományos Java képes készülékeken, de egyik sem fut iPhone berendezésen.
A Java képes AcuMap akupunktúrás ponttérképek a régebbi nyomógombos és érintőképernyős telefonok zömén is működnek. Az AcuMap fejlesztése során az a cél vezérelt bennünket, hogy minél több készüléken működő ponttérképeket hozzunk létre. Az új Androidos változat előtt megjelent AcuMap termék elvben minden olyan színes kijelzős Java képes telefonon működik, mely CLDC-1.1 és MIDP-2.0 támogatással valamint némi memóriával rendelkezik. Ilyen mobiltelefonból több ezer típus létezik, így természetesen a fejlesztés során nem áll módunkban az alkalmazást minden készüléktípuson és változaton kipróbálni.
Ennek megfelelően az alábbi táblázat a teljesség igénye nélkül sorolja fel azon telefontípusokat, melyeken az AcuMap valamely térképpel kipróbálásra került. A táblázatban zöld pipa jelzi, ha a készüléken a Java alapú AcuMap alkalmazás megfelelően működött, míg piros X jelzi, ha kudarcot vallott.
Az alkalmazás egyelőre sajnos iPhone készülékeken nem használható, de az AcuMap EAV már a ma oly népszerű Android-os telefonokon és tableteken is használható. A legrégebbi támogatott Android változat a 2.2.1-es, API level 8.

Néhány az alkalmazással kipróbált telefon típus
Apple iPhoneLG KP-500Nokia 2700 classic
Nokia 3110cNokia 5230Nokia 6120 classic
Nokia 6230iNokia 6300Nokia 6303 classic
Nokia E52Nokia N73Nokia XpressMusic 5130/5800
Motorola V3Samsung E1150iSamsung i8910
Samsung SGH-J600Sony Ericsson K550iSony Ericsson K750i
Sony Ericsson K770iSony Ericsson T280iSony Ericsson v640i
Sony Ericsson W300i

Ár, beszerezhetőség, szolgáltatások

Most bármely AcuMap térképünk díjmentesen letölthető a termékről szóló részletes információkat tartalmazó oldalról (lásd a linkeket feljebb), illetve az Android-os változat esetén a Google Play áruházból.
Tekintettel arra, hogy a terméket ingyen bocsátjuk a felhasználók rendelkezésére terméktámogatást, telepítési segítséget az egyes telepítésekhez nem tudunk nyújtani.

Nálunk nem kell kompromisszumot kötnie. A kor kihívásainak élén járó, jogtiszta, minőségi, hazai termékeket kínálunk ingyen. Mi megtettük a magunkét, a döntés az Ön kezében van, hogy egy ilyen korszerű és minőségi termék továbbfejleszthető, fenntartható-e a hazai piacon: támogasson bennünket és vásároljon nálunk akupunktúrás és orvostechnikai termékeket!

SHOP.MINEL.HU

Bookmark and Share